TRIBE.
SERVICE & COMMISSIONING SPECIALISTEN

TRIBE. ENGINEERING
SUPERHEROES

On our way to infinity!

Wij zijn TRIBE. Elektrotechnische Service en Commissioning Specialisten, maar dan beter. Wereldwijd werken wij aan systeemintegraties, automatisering en ook de commissioning, service en het onderhoud van machines en industriële technische installaties. Wij werken met trots voor toonaangevende opdrachtgevers en verzekeren hen van een zorgvuldige, nette en volledige service.

Become a hero!

INSPIRED BY THE FEAR OF BEING AVERAGE? JOIN OUR TRIBE!

WAAR TRIBE IN UITBLINKT

TRIBE. is een klantgerichte technische service organisatie en een betrokken werkgever. Met opdrachtgevers en collega’s gaan wij graag langdurige en hechte samenwerkingen aan. Opdrachten voeren wij uit in binnen- en buitenland. Wij zijn dus altijd waar jij ons nodig hebt. 

Wij werken aan systeemintegraties, automatisering en ook de commissioning, service en het onderhoud van machines en industriële technische installaties. Hier kan jij ons voor inzetten:

  • Elektrotechnisch: Aansluiten, ombouw, storingen en service.
  • Mechanisch: Installatie, ombouw, revisie, storingen en service.
  • PLC: Fine-tuning, storingen.
  • Inbedrijfstellen: Configureren, optimaliseren en testen van de installatie. Uitvoeren van FAT en SAT protocollen. Klanten trainen voor gebruik, onderhoud en het oplossen van storingen.
  • Onderhoud & Service: Technische installaties, zowel elektrisch als mechanisch.

Wall of fame

meet our awesome clients
TRIBE.
ENGINEERING THE FUTURE. TOGETHER.