Insprired by the fear of being average.

Insprired by the fear of being average.

wat we doen

Wij zijn TRIBE. Elektrotechnische Service en Commissioning Specialisten. Je kunt ons het best omschrijven als een hechte groep collega’s met een passie voor techniek. Wij werken hard, maar liever slim en maken graag mooie dingen om daar vervolgens op verjaardagen over op te scheppen.

wie we zijn

Wij werken aan systeemintegraties, automatisering en ook de commissioning, service en onderhoud van machines en industriële technische installaties. Dit doen wij in het binnen- en buitenland. Wij werken met trots voor toonaangevende opdrachtgevers en verzekeren hen van een zorgvuldige, nette en veilige oplossing van hun storing, onderhoudsbeurt, reparatie of inbedrijfstelling.

werken bij tribe als:

COMMISSIONING ENGINEER

Als Commissioning Engineer bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties. Dit kan variëren van het servicen en het inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties, productielijnen tot geautomatiseerd intern transport. Na de pre-commissioning fase van de machine of installatie zorg je dat het systeem volledig operationeel is óf je lost complexe storingen op van huidige systemen.

FIELD SERVICE ENGINEER

Als Field Service Engineer bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties. Dit kan variëren van het servicen, de pre-commissioning en het inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties, productielijnen tot geautomatiseerd intern transport. Na de pre-commissioning fase van de machine of installatie zorg je dat het systeem volledig operationeel is óf je lost storingen op van huidige systemen.

Jr. onderhouds monteur

Als Jr. Onderhoudsmonteur bij Tribe werk je aan verschillende industriële machines en installaties. Dit kan variëren van het onderhoud / opbouw van bruggen en sluizen, elektrotechnische installaties tot productielijnen en geautomatiseerd intern transport.

Jr. PLC Engineer

Als Jr. PLC Engineer bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties. Je zoekt telkens oplossingen voor uitdagende vraagstukken, laat machines slimmer werken en zorgt dat installaties niet onder de druk bezwijken.

Onderhouds MOnteur

Als Onderhoudsmonteur bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties. Dit kan variëren van het onderhoud / opbouw van bruggen, sluizen en elektrotechnische installaties tot productielijnen en geautomatiseerd intern transport. Je lost onderhoudsproblemen van klanten op óf je werkt aan het opbouwen van nieuwe machines en technische installaties.

PLC
Engineer

Als PLC Engineer bij Tribe zet je jouw PLC-kennis in om onze projecten succesvol op te leveren. Jouw hart gaat sneller kloppen wanneer een systeem in beweging is gebracht! Je bent van A tot Z betrokken bij het project. Het liefst werk jij dan ook samen en lever je met alle plezier jouw technische expertise-input aan jouw collega’s. Wanneer de lay-out op tafel ligt, zorg jij voor een passend PLC-ontwerp, programmering en vlekkeloze implementatie/inbedrijfstelling.

Service en Commissioning Specialist

Als Service & Commissioning Specialist bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties als eind verantwoordelijke. Dit kan variëren van het servicen en het inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties, productielijnen tot geautomatiseerd intern transport. Na de pre-commissioning fase van de machine of installatie zorg je dat het systeem volledig operationeel is óf je lost complexe storingen op van huidige systemen.

SERVICE Engineer

Als Service Engineer bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties. Dit kan variëren van het servicen en pre-commissionen van elektrotechnische installaties, productielijnen tot geautomatiseerd intern transport. Na de opbouw van de machine of installatie zorg je dat het systeem volledig gereed is voor de commissioning fase óf je lost storingen op van huidige systemen.

SERVICE monteur

Als Servicemonteur bij Tribe werk je zelfstandig of met je collega’s aan verscheidene industriële machines en installaties. Dit kan variëren van het opbouwen en servicen van elektrotechnische installaties, productielijnen tot geautomatiseerd intern transport. Je lost storingen en technische problemen van klanten op óf je werkt aan het opbouwen van nieuwe machines en technische installaties.

Sr. PLC Engineer

Als PLC Engineer bij Tribe zet je jouw PLC-kennis in om onze projecten succesvol op te leveren. Jouw hart gaat sneller kloppen wanneer een systeem in beweging is gebracht! Je bent van A tot Z betrokken bij het project. Het liefst werk jij dan ook samen en lever je met alle plezier jouw technische expertise-input aan jouw collega’s. Wanneer de lay-out op tafel ligt, zorg jij voor een passend PLC-ontwerp, programmering en vlekkeloze implementatie / inbedrijfstelling.