Passion makes perfect.

Jij wilt kunnen vertrouwen op een partner die jouw succes haar focus maakt. Iemand die dezelfde taal spreekt, jouw belang voorop stelt en actuele kennis, kunde en inzichten met je deelt. Logisch. Laat TRIBE jou ontzorgen op het gebied van systeemintegraties, automatisering en ook de commissioning, service en het onderhoud van machines en industriële technische installaties. Wij zijn no-nonsense, rollen onze mouwen op en zorgen voor baanbrekende resultaten bij onze opdrachtgevers. Niet lullen, maar poetsen. Techniek is onze passie en wij zijn vastberaden om dagelijks het verschil te maken. Wat wij met jou afspreken is dat wij jou niet in de steek laten als het lastig wordt en dat wij altijd net een stap harder lopen dan de rest. Eigenwijs, maar dapper. Persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach. Dat is TRIBE.

ONZE KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn de basis van alles wat we doen. Ze zijn de principes die ons leiden bij het nemen van beslissingen en het bepalen van onze bedrijfscultuur. Bij TRIBE. geloven wij in de volgende kernwaarden:

 

1. Klant -en collega gerichtheid

Onze klanten en collega’s staan centraal in alles wat wij doen. We doen er alles aan om hun behoeften te begrijpen en hen te voorzien van de beste dienstverlening en dito werkgeverschap om hun doelen te bereiken. Wij zijn gericht op het leveren van een uitstekende klant- en werkgevers ervaring door middel van hoogwaardige dienstverlening, aandacht, groei, passende ondersteuning en duurzame relaties.

2. Kwaliteit

We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, van onze diensten tot onze communicatie en klantenservice; zodat wij kunnen voldoen aan de verwachting van onze klanten. Onze inzet is gericht op continue verbetering en innovatie om onze kwaliteit voortdurend te blijven verbeteren.

3. Betrouwbaarheid

We zijn een betrouwbare partner en werkgever en streven ernaar om te allen tijde onze beloften na te komen. We handelen altijd eerlijk, transparant en ethisch. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en zijn betrouwbaar in onze communicatie en acties. We hanteren hoge normen van professionele en persoonlijke integriteit, betrouwbaarheid en leiderschap.

4. Respect

We hebben respect voor onze klanten, medewerkers en partners en behandelen hen altijd met integriteit en waardigheid. Mindset is what separates the best from the rest.

5. Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking en werken nauw samen met onze klanten, medewerkers en partners om gezamenlijk succes te behalen. Wij waarderen de bijdragen van anderen en moedigen open communicatie en het geven van feedback aan. Samenkomen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samenwerken is ons succes!


Bij TRIBE. zijn deze kernwaarden niet slechts woorden op papier, maar zijn ze verweven in alles wat we doen. We zijn er trots op dat onze klanten ons herkennen als een bedrijf dat zich inzet voor deze waarden en dat we deze waarden in elk aspect van ons werk in praktijk brengen. Wij geloven ons zo te onderscheiden en in staat te stellen om onze klanten, collega’s en partners op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

PROUD TO BE A TRIBE.

We zijn een bedrijf met een groot hart en nog grotere ambities. Let’s put a dent in the Universe and change it! Wij moedigen iedereen aan om open te staan voor anderen en gewoon lekker jezelf te blijven. Dit betekent ook dat wij toegewijd zijn om van TRIBE. een divers en uitdagende werkplek te maken. Een plek waar je van fouten kunt leren, maar bovenal een plek waar jij met volle teugen van het werk kunt genieten!

We willen je daarom welkom heten om ons TRIBE. team te komen versterken, ongeacht je achtergrond, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, leeftijd of andere ervaringen. We vinden dat dit alleen kan in een open cultuur waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. Een cultuur waarin ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.

Bekijk onze Tribe

Bekijk onze TRIBE voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie jouw technisch probleem komt oplossen én wie onze te gekke uitjes plant.

Kevin curre

Field Service Engineer

Kills 3 birds with one stone
Mail
Tim Linnartz

Field Service Engineer

Predicts the future afterwards
Mail
JurriEn franken

Directeur

Cooks 1 minute rice in 59 seconds
Mail
Hessel Vermeer

Field Service Engineer

Proves Wikipedia wrong. Almost everytime.
Mail
Maris van der kemp

Marketing Guru

Can change the status quo
Mail
jeroen wilemsen

Field Service Engineer

Makes food and beer disappear
Mail
Jolein geurtsink

Visuals lady

Reads her own mind
Mail
joep en anouk

Happiness Brainiacs

Get out of bed before the rooster does
Mail
ilse hofman

engineer

Turns pizza into code
Mail
JOOST LAGERWEIJ

field service engineer

Made two humans in one try
Mail
MILAN DE ROOI

Manager Talent

Turns oxygen into snoring
Mail
THOMAS GERRITSEN

Field Service Engineer

Translates noice into sarcasm
Mail
Jelle van Engelen

Field Service Engineer

Can think of the easiest solution to a problem and implement it
Mail
Fabrice Fuma

Business Developer

Can walk on water for about 0.5 seconds
Mail
Beer

Master of cuddles

Mail