TRIBE. COMMISSIONING ENGINEERS.

INSPIRED BY THE FEAR OF BEING AVERAGE.

Over Tribe.

Jij wilt kunnen vertrouwen op een partner die jouw succes haar focus maakt. Iemand die dezelfde taal spreekt, jouw belang voorop stelt en actuele kennis, kunde en inzichten met je deelt. Logisch. Wij zijn die no-nonsense partner. We rollen onze mouwen op en zorgen voor baanbrekende resultaten bij onze opdrachtgevers. Niet lullen, maar poetsen. Techniek is onze passie en wij zijn vastberaden om dagelijks het verschil te maken. Wat wij met jou afspreken is dat wij jou niet in de steek laten als het lastig wordt en dat wij altijd net een stap harder lopen dan de rest. Eigenwijs, maar dapper. Persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach. Dat is TRIBE.

Missie en Visie.

Bij TRIBE streven wij ernaar om een standaard in de industrie te zijn. Een pionier in de toepassing van geavanceerde technologieën. hoogwaardige commissioning en best practices in onze sector, met een commitment aan duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Wij zien een toekomst waarin onze expertise en innovaties bijdragen aan de succesvolle realisatie van complexe technische projecten wereldwijd, terwijl we sterke en langdurige relaties opbouwen met onze klanten en partners.

ONZE KERNWAARDEN.

Bij TRIBE. zijn deze kernwaarden niet slechts woorden op papier, maar zijn ze verweven in alles wat we doen. We zijn er trots op dat onze klanten ons herkennen als een bedrijf dat zich inzet voor deze waarden en dat we deze waarden in elk aspect van ons werk in praktijk brengen. Wij geloven ons zo te onderscheiden en in staat te stellen om onze klanten, collega’s en partners op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

1. TROTS

We zijn trots op de kwaliteit van ons werk, onze projecten en onze technische expertise, maar ook op het feit dat wij gewoon hele leuke mensen zijn. 

2. KLANT -EN COLLEGA GERICHTHEID

Onze klanten en collega’s staan centraal in alles wat wij doen. We doen er alles aan om hun behoeften te begrijpen en hen te voorzien van de beste dienstverlening en dito werkgeverschap om hun doelen te bereiken. Wij zijn gericht op het leveren van een uitstekende klant- en werkgevers ervaring door middel van hoogwaardige dienstverlening, aandacht, groei, passende ondersteuning en duurzame relaties. 

3. KWALITEIT

We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, van onze diensten tot onze communicatie en klantenservice; zodat wij kunnen voldoen aan de verwachting van onze klanten. Onze inzet is gericht op continue verbetering en innovatie om onze kwaliteit voortdurend te blijven verbeteren. 

4. Betrouwbaarheid

We zijn een betrouwbare partner en werkgever en streven ernaar om te allen tijde onze beloften na te komen. We handelen altijd eerlijk, transparant en ethisch. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en zijn betrouwbaar in onze communicatie en acties. We hanteren hoge normen van professionele en persoonlijke integriteit, betrouwbaarheid en leiderschap. 

5. RESPECT & INTEGRITEIT

We hebben respect voor onze klanten, medewerkers en partners en behandelen hen altijd met integriteit en waardigheid. Mindset is what separates the best from the rest.

6. Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking en werken nauw samen met onze klanten, medewerkers en partners om gezamenlijk succes te behalen. Wij waarderen de bijdragen van anderen en moedigen open communicatie en het geven van feedback aan. Samenkomen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samenwerken is ons succes!

Geloof het lekker zelf.

Onze TRIBE.

Tim Linnartz

Hardware Engineer
Predicts the future afterwards

Kevin Curré

Commissioning Engineer
Kills 3 birds with one stone

Hessel Vermeer

Commissioning Engineer
Proves Wikipedia wrong. Almost everytime.

Milan de Rooij

Talentmanager
Turns oxygen into snoring

Thomas Gerritsen

Commissioning Engineer
Translates noise into sarcasm

Jelle van Engelen

Commissioning Engineer
Can think of the easiest solution to a problem and implement it

Maris van der Kemp

Marketing and Socials
Can change the status quo

Mitchell Bruchhaus

Field service engineer
Turns pizza into code

Fabrice Fuma

Business Developer
Can walk on water for about 0.5 seconds

Jurriën Franken

Eigenaar
Cooks 1 minute rice in 59 seconds

Jeroen Willemsen

Commissioning Engineer
Makes food and beer disappear

Jolein Geurtsink

Visuals
Reads her own mind

Beer

Master of cuddles
Can forget what he was doing while doing it

TRIBE. ALS WERKGEVER.

We zijn een bedrijf met een groot hart en nog grotere ambities. Let’s put a dent in the Universe and change it! Wij moedigen iedereen aan om open te staan voor anderen en gewoon lekker jezelf te blijven. Dit betekent ook dat wij toegewijd zijn om van TRIBE. een divers en uitdagende werkplek te maken. Een plek waar je van fouten kunt leren, maar bovenal een plek waar jij met volle teugen van het werk kunt genieten!

We willen je daarom welkom heten om ons TRIBE. team te komen versterken, ongeacht je achtergrond, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, leeftijd of andere ervaringen. We vinden dat dit alleen kan in een open cultuur waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. Een cultuur waarin ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.

Onze Successverhalen.
Elk van onze projecten begint met een visie van onze opdrachtgevers en er is zoveel moois te vertellen! Onze succesverhalen benadrukken dan ook hoe we deze visies en projecten tot leven hebben gebracht en wat onze laatste nieuwtjes zijn.