WE'RE FULLTIME ENGINEERS. WHAT'S YOUR SUPERPOWER?

Wanna move forward?

Wij zijn TRIBE. Wij bieden totale ontzorging op het gebied van technisch onderhoud, installaties, reparaties, inbedrijfstelling en revisies aan machines, industriële installaties en productielijnen. Techniek is onze passie, daarom krijg jij van ons goed advies gecombineerd met de keiharde inzet van onze engineering superhelden. 

Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers, willen weten wat voor jou belangrijk is en delen onze actuele kennis, kunde en inzichten graag. Met jou. Of je afdeling. Zelfs met die ene manager die het altijd beter weet. Zolang het maar bijdraagt aan jouw doelen. Aan de strategie van je bedrijf, het voorkomen van oponthoud, de afronding van projecten en aan de groei van je business. We komen langs voor die ene installatie, het oplossen van storingen of voor bijvoorbeeld periodiek onderhoud. Vastberaden, persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach.

Waarom Tribe?

Omdat goed werkende technische installaties en machines de basis zijn van het succes van jouw bedrijf, maar je hier niet dagelijks mee bezig kunt zijn. Jij wilt ontzorgt worden en je kunnen richten op jouw business en het blij maken van jouw klanten. Logisch. Wij zijn een betrokken en vastberaden partner, die meer levert dan jij vraagt en die niet van opgeven weet. Een team van technisch toptalent dat jouw succes haar focus maakt. Inbedrijfstelling, reparatie, installatie, beheer en onderhoud. Periodiek, predictive en wanneer de nood het hoogst is. We can do this all day

waar zet je onze helden voor in?

Wij bieden totale ontzorging op het gebied van technisch onderhoud, installaties, reparaties, inbedrijfstelling en revisies aan machines, industriële installaties en productielijnen. Onze opdrachtgevers zijn productiebedrijven, industriële bedrijven en machinebouwers die het installeren, reviseren, inbedrijfstellen en onderhouden van hun machinepark en installaties aan TRIBE hebben uitbesteed. Met ons predictive maintenance programma sluiten wij ‘harde stops’ zoveel mogelijk uit en staat de betrouwbaarheid van jouw installaties en machines voorop. Onze engineers zet je in als capaciteits- of kennis ondersteuning wanneer je deze zelf niet in huis hebt óf wilt hebben. We werken in binnen- en buitenland en zijn waar jij ons nodig hebt.

PLC-ENGINEERING

REPARATIES

MACHINEBOUW

SERVICE EN ONDERHOUD

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

INSTALLATIE
TECHNIEK

PREDICTIVE MAINTENANCE

ELEKTRO
TECHNIEK

BESTURINGS-TECHNIEK

Laat ons je meer vertellen

Bekijk onze Tribers

Bekijk onze Tribers voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie jouw technisch probleem komt oplossen én wie onze te gekke uitjes plant.

Kevin curre

Engineer

Kills 3 birds with one stone
Mail
Tim Linnartz

Engineer

Predicts the future afterwards
Mail
JurriEn franken

Directeur

Cooks 1 minute rice in 59 seconds
Mail
Ahn Pham

Engineer

Solves puzzles for breakfast!
Mail
Maris van der kemp

Marketing Guru

Can change the status quo
Mail
jeroen wilemsen

engineer

Makes food and beer disappear
Mail
Jolein geurtsink

Visuals lady

Reads her own mind
Mail
joep en anouk

Happiness Brainiacs

Get out of bed before the rooster does
Mail
ilse hofman

engineer

Turns pizza into code
Mail
Beer

Master of cuddles

Can forget what he’s doing while doing it