Why so serious?

Jij wil toch gewoon lachen, leren en hele toffe projecten doen? Dat hoopten wij al.

Wij zijn elektrotechnische service en commissioning specialisten. Een team van technisch top-talent. Eigenwijs en dapper, no-nonsense en allen met een goed gevoel voor humor. Gelukkig maar, want een groot deel van jouw week besteedt je met ons. Je zou ons jouw gekozen familie kunnen noemen; precies waar TRIBE. voor staat. 

Wij kennen geen vreselijke bazen of een benauwde bedrijfscultuur. Gewoon een open werkomgeving waar jij kunt groeien en bloeien. Onze bedrijfscultuur is er een waarin plezier en ontwikkeling voorop staan, waar ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.

TRIBE ALS WERKGEVER

Als werkgever vinden wij het belangrijk om onze collega’s te faciliteren; zowel binnen het werk als privé. Een mooi bedrijf opbouwen doen we tenslotte met elkaar. Wij gaan wij graag langdurige en hechte samenwerkingen aan, laten je niet in de steek en de deuren staan altijd open voor jouw ideeën en feedback. Daarnaast streven wij naar een cultuur van openheid, innovatie en samenwerking. Jouw stem wordt gehoord, ongeacht jouw functie of hierarchische positie. We zijn trots op onze innovatieve aanpak en werken voortdurend aan het creëren van impact voor onze opdrachtgevers. Werk heeft hier betekenis. Altijd.

Join the Tribe!

The TRIBE. It’s what we call ourselves. Sorta like a team. Earth’s Mightiest Heroes type thing.

Why Join us?

Omdat je deel wilt uitmaken van een inspirerend, skilled en hilarisch team van engineering superheroes. Voor het geval dat nog niet genoeg is, zijn hier enkele redenen waarom anderen zich bij ons hebben aangesloten:

Balanced Life

We werken om te leven, we leven niet om te werken. Daarom bieden wij een open vakantie polis aan. Zolang je belooft om terug te komen.

Money Talks

Ieder jaar doen wij iets voor een goed doel. Jij bepaald wat en waar.

Happines Mentor

Advies, een luisterend oor of een zetje in de goede richting nodig? Dan kan jij iedere maand gebruik maken van jouw persoonlijke happiness mentor!

Sneaker Budget

Een superheld loopt nooit naast zijn schoenen, daarom krijg jij van ons een sneaker budget.

Open Doors

Geen benauwde bedrijfscultuur. Geen vreselijke bazen. Gewoon een open werkomgeving waar je kunt groeien en bloeien.

In Business

Jij krijgt een persoonlijk aandeel in Tribe. Wij groeien, dan jij ook (€€).

Unlimited Fun

Lachen, gamen, uitjes, F1 kijken, Tribe swag én genoeg tijd om ook ‘offline’ te kunnen zijn.

Do Good

Wij helpen onze klanten om technologie ten volle te benutten en tegelijkertijd de planeet te verbeteren.

TRIBE INCLUSIEF.

We zijn een bedrijf met een groot hart en nog grotere ambities. Let’s put a dent in the Universe and change it! Wij moedigen iedereen aan om open te staan voor anderen en gewoon lekker jezelf te blijven. Dit betekent ook dat wij toegewijd zijn om van TRIBE. een divers en uitdagende werkplek te maken. Een plek waar je van fouten kunt leren, maar bovenal een plek waar jij met volle teugen van het werk kunt genieten!

We willen je daarom welkom heten om ons TRIBE. team te komen versterken, ongeacht je achtergrond, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, leeftijd of andere ervaringen. We vinden dat dit alleen kan in een open cultuur waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. Een cultuur waarin ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.

Bekijk onze Tribe

Bekijk onze TRIBE voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie jouw technisch probleem komt oplossen én wie onze te gekke uitjes plant.

Kevin curre

Field Service Engineer

Kills 3 birds with one stone
Mail
Tim Linnartz

Field Service Engineer

Predicts the future afterwards
Mail
JurriEn franken

Directeur

Cooks 1 minute rice in 59 seconds
Mail
Hessel Vermeer

Field Service Engineer

Proves Wikipedia wrong. Almost everytime.
Mail
Maris van der kemp

Marketing Guru

Can change the status quo
Mail
jeroen wilemsen

Field Service Engineer

Makes food and beer disappear
Mail
Jolein geurtsink

Visuals lady

Reads her own mind
Mail
joep en anouk

Happiness Brainiacs

Get out of bed before the rooster does
Mail
ilse hofman

engineer

Turns pizza into code
Mail
JOOST LAGERWEIJ

field service engineer

Reads her own mind
Mail
MILAN DE ROOI

Manager Talent

Reads her own mind
Mail
THOMAS GERRITSEN

Field Service Engineer

Reads her own mind
Mail
Beer

Master of cuddles

Mail