Why so serious?

Jij wil toch gewoon hele toffe en uitdagende projecten doen? Dat dachten wij al.

TRIBE is een team van technisch toptalent dat eigenwijs en dapper genoeg is om oplossingen te vinden voor allerlei technische uitdagingen. Wij zijn no-nonsense, rollen onze mouwen op en zorgen er samen voor dat jij kunt werken aan projecten die bij jouw talenten passen. Niet andersom. Onze opdrachtgevers zijn productiebedrijven, industriële bedrijven en machinebouwers die het installeren, reviseren, inbedrijfstellen en onderhouden van hun machinepark en installaties aan TRIBE hebben uitbesteed. Voor hen worden wij iedere ochtend wakker, doen wij ons harnas aan en zorgen wij voor baanbrekende resultaten. Vastberaden, persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach. Een plek waar werken weer leuk wordt. Passion makes perfect. Dat is TRIBE.

Sounds good? Scroll dan even verder..

Waar onze engineering superheroes in uitblinken

Join the Tribe!

The TRIBE. It’s what we call ourselves. Sorta like a team. Earth’s Mightiest Heroes type thing.

Why Join us?

Omdat je deel wilt uitmaken van een inspirerend, skilled en hilarisch team van engineering superheroes. Voor het geval dat nog niet genoeg is, zijn hier enkele redenen waarom anderen zich bij ons hebben aangesloten:

Balanced Life

We werken om te leven, we leven niet om te werken. Daarom bieden wij een open vakantie polis aan. Zolang je belooft om terug te komen.

Money Talks

Ieder jaar doen wij iets voor een goed doel. Jij bepaald wat en waar.

Happines Mentor

Advies, een luisterend oor of een zetje in de goede richting nodig? Dan kan jij iedere maand gebruik maken van jouw persoonlijke happiness mentor!

Sneaker Budget

Een superheld loopt nooit naast zijn schoenen, daarom krijg jij van ons een sneaker budget.

Open Doors

Geen benauwde bedrijfscultuur. Geen vreselijke bazen. Gewoon een open werkomgeving waar je kunt groeien en bloeien.

In Business

Jij krijgt een persoonlijk aandeel in Tribe. Wij groeien, dan jij ook (€€).

Unlimited Fun

Lachen, gamen, uitjes, F1 kijken, Tribe swag én genoeg tijd om ook ‘offline’ te kunnen zijn.

Do Good

Wij helpen onze klanten om technologie ten volle te benutten en tegelijkertijd de planeet te verbeteren.

Take Rage In Being Epic
(T.R.I.B.E.)

We zijn een bedrijf met een groot hart en nog grotere ambities. Let’s put a dent in the Universe and change it! Wij moedigen iedereen aan om open te staan voor anderen en gewoon lekker ‘geeky’ te blijven. Dit betekent ook dat wij toegewijd zijn om van TRIBE een divers en uitdagende werkplek te maken. Een plek waar Rocket Raccoon jou een mail zou kunnen sturen. Een plek waar je van fouten kunt leren. Een plek waar jij met volle teugen van het werk kunt genieten.

We willen je welkom heten om ons TRIBE team te komen versterken, ongeacht je achtergrond, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, leeftijd of andere ervaringen. We vinden dat dit alleen kan in een open cultuur waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. Een cultuur waarin ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.