We're Fulltime Engineers. What's Your Superpower?

Not all heroes wear capes. Nee. Vaak dragen ze een hoodie of gewoon hele toffe sneakers. Jij weet namelijk als geen ander dat een baan als fulltime engineering hero niet voor iedereen is weggelegd.

Trust us. Als er veel op het spel staat, vraagt het om een speciale persoonlijkheid die van het buitengewone, het gewone kan maken. Heb je ooit het gevoel gehad dat je de toekomst hebt gecreëerd? Nee? Dan ben je waarschijnlijk op de verkeerde plek beland.

Join us en laat ons jou helpen op de juiste plek te komen, zodat jij jouw superpowers kunt inzetten om de wereld een stukje beter te maken. Want, aan het einde van de dag, is dat wat jij het liefste doet. Toch?

Ooh, en wat ons zo bijzonder maakt? Well, they might have their S.H.I.E.L.D. but we’ve got our T.R.I.B.E.!

take range in being epic

(T.R.I.B.E)

Bekijk onze open posities hieronder
en JOIN THE TRIBE!

Kan je jouw klep niet houden en heb je alle socials inmiddels uitgespeeld? Then we’ve got news for you!

Vanwege de groei die wij met TRIBE doormaken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van: Chief of chatting and media! En ja, in deze functie wordt je inderdaad betaald om te kletsen én waanzinnige social posts te bedenken en plaatsen. Klinkt goed he!

Klik hier voor de volledige vacature.

Voor onze collega’s en partners is TRIBE al jaren een gewaardeerde, betrokken en betrouwbare partij. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op! We begrijpen alleen niet hoe het kan dat er nog steeds mensen zijn die ons mooie bedrijf niet kennen 😉 Dit moet natuurlijk snel veranderen en daar hebben wij jou hard bij nodig.

Klik hier voor de volledige vacature.

Sinds 2019 is TRIBE een succesvol, bloeiend en betrokken service bedrijf binnen de techniek. Wij bieden onze partners totale ontzorging op het gebied van het beheren, repareren, servicen en onderhouden van technische installaties en machines. Trots zijn wij op ons team van technisch toptalent die skilled, trained en eigenwijs genoeg is om oplossingen te vinden voor de meest uiteenlopende technische uitdagingen. No-nonsense en met opgerolde mouwen worden wij iedere ochtend wakker, doen wij ons harnas aan en zorgen wij voor baanbrekende resultaten. Vastberaden, persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach. Iedere dag weer!

Klik hier voor de volledige vacature.