WE'RE FULLTIME ENGINEERS. WHAT'S YOUR SUPERPOWER?

Wij zijn Tribe! Engineers, maar beter. Projecten of problemen waar onze klanten niet uitkomen lossen wij op. Daar doen we niet moeilijk over. Onze tribe bestaat uit een groep kundige mensen, die loyaal aan elkaar zijn en waar jij op kunt bouwen. Voor ons tellen vijf kernwaarden waarvan wij hopen dat jij jezelf hierin herkent. Zo hebben wij Geloof in wat wij doen, brengen wij positieve Energie met ons mee, zijn wij echte Winnaars met een goede dosis Trots en kunnen wij goed denken, maar nog beter gewoon Doen

Take Range In Being Epic (T.R.I.B.E)

Bekijk onze open positites hieronder en JOIN THE TRIBE!

Hé Hardware Engineer! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Hardware Engineer die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature. 

Hé Service Engineer! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Service Engineer die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature. 

Hé Servicemonteur! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Servicemonteur die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature. 

Hé beginnend Service Engineer! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Junior Service Engineer die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature.