TRIBE. INSPIRED BY THE FEAR OF BEING AVERAGE

Welkom! We zijn blij dat je interesse hebt in het werken bij ons bedrijf.

TRIBE. is een groeiende, dynamische en innovatieve organisatie die zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Service Engineers is wat wij zijn. Wij geloven dat ons succes is gebaseerd op de kwaliteit van onze collega’s, daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om ons team te versterken.

Bij TRIBE. krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren. We hebben regelmatig vacatures voor verschillende functies binnen ons bedrijf. Of je nu net afgestudeerd bent of al jaren ervaring hebt, met of zonder afgeronde opleiding in de techniek, er is altijd wel een passende functie beschikbaar. Samen werken we aan de beste oplossingen voor jou en onze klanten.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, met naast een goed salaris ook fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en een prettige werksfeer. Check dus snel onze vacatures en solliciteer direct. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je snel te verwelkomen in ons team!

HEROES ARE MADE BY THE PATH THE CHOOSE, NOT THE POWERS THEY ARE GRACED WITH.

Bekijk onze open positites hieronder en JOIN THE TRIBE!

Hé Hardware Engineer! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Hardware Engineer die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature. 

Hé Service Engineer! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Service Engineer die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature. 

Hé Servicemonteur! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Servicemonteur die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature. 

Hé beginnend Service Engineer! Ben jij niet op zoek naar ons?

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plek voor een Junior Service Engineer die wil werken op projecten waar onze opdrachtgevers zelf niet uitkomen. Dit maakt werken bij Tribe zeer dynamisch en uitdagend. Niet echt de omgeving voor de doorgewinterde kantoortijger of toetsenbord terrorist. Nee, onze projecten vragen om nieuwe inzichten en afwijkingen op de gebaande paden. Je moet in staat zijn jezelf snel aan nieuwe omgevingen aan te passen en je mag beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk ga jij die klus klaren.

Klik hier voor de volledige vacature.